Stres na Madagaskarju

Foto: Žurnal24
Ljubljanski nadškof metropolit Anton Stres se do 9. februarja mudi na Madagaskarju.
Oglej si celoten članek

Medtem ko v Sloveniji odmeva vest o zadolževanju mariborske nadškofije (zadolžena naj bi bila za 800 milijonov evrov), se je ljubljanski nadškof metropolit Anton Stres odpravil na potovanje na Madagaskar, kamor je odpotoval na povabilo škofa v Farafangani Benjamina Ramarosona.

Nadškof Stres bo v kraju Fianarantsoa do konca januarja vodil duhovne vaje za duhovnike iz škofij Farafangana in Mananjary, nato pa bo obiskal slovenske misijonarke in misijonarje, ki so številčno najbolj zastopani prav v tej afriški državi.

Po podatkih, objavljenih na spletni strani Misijonskega središča Slovenije, na Madagaskarju deluje 14 slovenskih misijonark in misijonarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.