"Striptizeta" zaplesala dijakom

Foto: Žurnal24 Strokovna delavka, oblečena v prostitutko, je zaplesala množici dijakov. (Foto:

Your browser doesn’t support HTML5 video

Pustno rajanje, striptiz, razvrat, poigravanje s fantazijami dijakov ali samo nedolžen ples strokovne delavke murskosoboške gimnazije? "V hiši so stvari urejene," dogodek komentira ravnateljica.
Oglej si celoten članek

"Igranje s seksualnostjo v pedagoškem procesu je absolutno sporna zadeva. Pedagoški delavci imajo s funkcijo svojega poklica odgovornost, ki jim prepoveduje igranje z razvojnimi značilnostmi otrok in mladine, vključenih v vzgojno-izobraževalni proces," je v svojem komentarju kritičen bloger in socialni delavec Leon Zelko.

"Ni okoliščin, ki bi lahko opravičile takšno vedenje, ki je seksualno izzivalno, izrecno ne v šolskem prostoru, in ki ima za namen sprožiti neke seksualne fantazije pri učencih, dijakih ali študentih," dodaja.

Posnetek plesa si lahko ogledate TUKAJ.

Ravnateljica: "Bloger krepko pretirava"
"Name se niso obrnili niti dijaki niti starši," nam odziv na dogodek obrazloži Regina Cipot, ravnateljica gimnazije Murska Sobota.

Na vprašanje, ali je tovrstna zabava sporna, ravnateljica odgovori: "Ne komentiram ničesar. Tisto, kar je bilo potrebno urediti z zaposleno, sem že uredila. Mislim, da je od 8. marca preteklo že dovolj časa, zato zadeve ni potrebno več napihovati."

"Bloger krepko pretirava. Izpeljevali so tisti, ki sploh niso bili prisotni," pa so besede, ki jih ravnateljica nameni Zelkovemu članku. "Javno pranje perila ni dobro, saj se ga nabere vedno več," konča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.