Strmoglavilo Pipistrelovo letalo

Foto: www.worldgreenflight.com
Foto: www.worldgreenflight.com
V Bovcu je že včeraj prišlo do letalske nesreče,v kateri je strmoglavilo letalo z dvema potnikoma na krovu.
Oglej si celoten članek

Kot je poročala Uprava za zaščito in rečevanje, je v Bovcu strmoglavilo letalo. Kot smo izvedeli, gre za Pipistrelovo ultralahko letalo, na katerem sta bila po podatkih novogoriške policije dva Avstrijca.

K sreči se nista poškodovala, saj je letalo pristalo s pomočjo padala. Policija in pristojne službe okoliščine nesreče še preiskujejo.

Danes dopoldne so v zvezi z nesrečo posredovali še gasilci; nekaj pred deseto uro dopoldne so jih klicali, da iz letala izteka gorivo. Bovški gasilci so namestili pivnike in prečrpali preostalo gorivo. Do onesnaženja okolja ni prišlo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.