Študentski luksuz v Rožni

Foto: Žurnal24 studentski_dom5_dejanmijovic Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 V petek se izteka rok za oddajo prošenj za podaljšanje bivanja študentov v štude Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Tristo študentov bo od septembra naprej bivalo v prenovljenih sobah bloka ena v Rožni dolini. Poleg dvoposteljnih sob ima blok 45 enoposteljnih apartmajev.
Oglej si celoten članek

Študentski domovi v Ljubljani so v ponedeljek dobili uporabno dovoljenje za prenovljeni blok ena v Rožni dolini, je potrdila direktorica Ksenija Preželj. Napoveduje, da bodo v prenovljene sobe študente začeli vseljevati že čez en mesec. Tako bo blok po daljšem obdobju spet zaživel.

Obnova bloka je, kot smo se prepričali z fotografskim objektivom, skoraj v celoti končana, sobe pa so tudi že opremljene z vsem potrebnim pohištvom. V objektu, ki je bil zgrajen v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, so po novem 304 ležišča. Večinoma gre za dvoposteljne sobe s kopalnico. Študentje pa bodo imeli tudi možnost kuhanja v skupnih kuhinjah.

Novost je 45 enoposteljnih sob s kopalnico in kuhinjsko nišo. Kdo se bo vselil v te sobe, še ni znano, je pa Prežljeva potrdila, da za to že pripravljajo poseben pravilnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.