Stvari, ki jih o njem niste vedeli

Foto: Allaboutstevejobs.com Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Allaboutstevejobs.com Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Allaboutstevejobs.com Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Allaboutstevejobs.com Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Allaboutstevejobs.com Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Allaboutstevejobs.com Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs Foto: Allaboutstevejobs.com Steve Jobs Foto: Reuters Steve Jobs
Ustanovitelj Applea ima na stotine milijonov častilcev po vsem svetu. A življenje 56-letnega Steva Jobsa nima le lepih plati.
Oglej si celoten članek

Naj ste med častilci ali njegovimi nasprotniki, priznati je treba, da je imel Steve Jobs s svojimi vizijami velikanski vpliv na način, kako danes komuniciramo s svetom. Po ocenah Forbsa 43. najbolj premožen Američan pa je resno bolan. Pred dnevi je sestopil z mesta prvega moža Applea s kratko obrazložitvijo, da mu zdravstveno stanje ne dovoljuje več vodenja prvega tehnološkega podjetja sveta.

Včeraj je svet obkrožila fotografija, na kateri naj bi bil popolnoma izžeti Jobs, ki naj niti hoditi ne bi mogel več sam. Izkazalo se je, da je fotografija ponarejena. Vendar je rak trebušne slinavke, ki naj bi bil razlog za Jobsovo upokojitev, praktično neozdravljiv ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.