Sum, da je požar podtaknjen

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Srednji Dobravi je povsem zgorelo gospodarsko poslopje. Sum, da je bil ogenj podtaknjen.
Oglej si celoten članek

Lastnika poslopja v času požara ni bilo doma. Ogenj v zadnjem delu skednja je okrog 14. ure opazil njegov sosed. Poklical je gasilce in sam začel gasiti, vendar je bil ogenj premočan.

Foto: Žurnal24

Tudi gasilci so se več ur bojevali s požarom, ki so ga ukrotili okrog 17. ure.

Gospodarsko poslopje je povsem uničeno, med drugim tudi hlev, v katerem na srečo ni bilo živine, in tesarska delavnica. Hiša je nepoškodovana. Kljub temu bo škoda ogromna.

Med domačini Srednje Dobrave je zaokrožila informacija, da je bil ogenj podtaknjen. Zdaj so na potezi kriminalisti, ki bodo preiskali prizorišče požara, da bi ugotovili, ali je bila le nesreča ali res nameren požig.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.