Sumljiv kovček zaprl Slovensko cesto

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Ljubljanski policisti so bili ob polšestih zjutraj obveščeni o sumljivem kovčku na pločniku ob Slovenski cesti.
Oglej si celoten članek

Kot pojasnjujejo ljubljanski policisti, so kovček našli v bližini ministrstev za notranje zadeve, za zdravje in sodišča. Policisti so po prejeti informaciji kraj zavarovali in začeli z "aktivnostmi, ki so ob takšnih dogodkih predvidene".

"Policisti specialne enote so kovček razstrelili in ugotovili, da je bil prazen," pojasnjuje Nataša Pučko z ljubljanske uprave.

Del Slovenske ceste je bil v času izvajanja aktivnosti policistov zaprt, ob osmih so policisti z delom na Slovenski zaključili, nadaljujejo pa z zbiranjem informacij in preiskavo o dogodku. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:17 31. Marec 2016.

    Kovček je za trening postavil Grims, da bo lahko pripovedoval Grimsove pravljice.

  • 08:49 31. Marec 2016.

    Policija trenira za primer resnične grožnje ! Predlagam,da naši proti teroristični organi gredo v izmenjavo s francoskimi in belgijskimi ,da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.