Super novica za božič, če se že družiti ne bomo smeli

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dobre novice za božič, kar se vremena tiče.
Oglej si celoten članek

"Meteorološki izračuni v zadnjih dneh dajejo vse več možnosti, da bi lahko prav na božični dan zasnežilo večji del Slovenije. Tega si seveda želimo, saj ni lepšega kot sveže zasnežen, bel božič," je na facebooku objavil portal neurje.si

"Žal se je treba zavedati, da je do 25. 12. še kar nekaj časa in se lahko meteorološki izračuni še spreminjajo, vendar se optimizem med nami, ki spremljamo vremenske modele, v zadnjih dneh konstantno povečuje," so še dodali in obljubili, da nas bodo v prihodnjih dneh še obveščali. 

Agencija za okolje napovedi za prihodnji petek, ko bo božič, še nima. So pa zapisali, da se bo verjetnost padavin predvidoma povečala šele ob koncu prihodnjega tedna. 

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:36 17. December 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • 20:07 16. December 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d doma. zaslužim …

  • 15:09 16. December 2020.

    ta neurje.si je nesramen portal do amena, sami bedaki

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.