Svaka lovila z nožem

Foto: Profimedia
36-letna ženska se je spravila nad svaka.
Oglej si celoten članek

V Mihalovcih se je včeraj popoldne odvijala prava drama. 36-letna ženska je k pretepu izzivala 46-letnega moškega, brata njenega partnerja. Med izzivanjem je v roki držala nekaj več kot 20-centimetrski nož in z njim zamahovala proti moškemu, a ga ni zadela. 

Moški je pred žensko bežal, a mu je ta sledila. Po nekajminutnem lovljenju se je moški ustavil, ženska pa je ponovno zamahnila z nožem proti njemu. Med zamahom jo je moški udaril, da ji je nož padel iz rok, jo podrl na tla in zadržal. 

O dogajanju so obvestili policijo, a je ženska še pred njihovim prihodom zapustila kraj dogajanja. Njen partner jo je namreč odvlekel do njunega vozila in jo s kraja odpeljal. 

Policisti so ju ustavili med vožnjo in opravili potreben postopek. Žensko bodo kazensko ovadili.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.