Svetovni rekord

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Gen-I. Hitreje ni tržnega deleža pridobil še nihče.
Oglej si celoten članek

Gen-I je v slabih dveh mesecih od vstopa na trg zemeljskega plina za gospodinjstva pridobil že 20 tisoč vlog novih odjemalcev, tako da se njegov tržni delež približuje 20 
odstotkom.

Po oceni finskega inštituta VaasaETT je bila hitra rast Gen-I rekordna v svetovnem merilu. Doslej je imelo rekord podjetje Borgas na Irskem, ki je v enem mesecu pridobil pet odstotkov trga, medtem ko je Gen-I pridobil desetodstotni tržni delež v le dveh tednih.

S 1. novembrom so sicer začeli oskrbovati prvih šest tisoč gospodinjskih odjemalcev plina, imajo pa že 74 tisoč odjemalcev električne energije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.