Svojci ga pogrešajo, ste ga videli?

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Če imate informacije o njegovem izginotju, podatke posredujete policiji.
Oglej si celoten članek

Svojci pogrešajo 51-letnega Zmaga Sajovica iz Šenčurja. "Nazadnje so ga videli 6. avgusta zjutraj," so sporočili iz PU Kranj. "Zmago Sajevic ima daljše valovite sive lase in kozjo bradico, oblečen je v 3/4 črne hlače in črno kratko majico, s seboj je imel nahrbtnik črne barve, obut je bil v črne all stars športne copate."

Policija prosi vse, ki so morebiti videli pogrešano osebo ali imajo podatke o njenem izginotju, naj se obrnejo na policijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.