Svojci se niso pritožili

Foto: Žurnal24 Pravnomočno. Sodišče nadaljuje odločanje o odškodnini. (Foto: Delo)
Pravnomočno. Sodišče nadaljuje odločanje o odškodnini.
Oglej si celoten članek

Brez pritožb. “Vmesna sodba je pravnomočna in pričakujem, da bo sodišče takoj razpisalo obravnavo in da bo moj varovanec, ki je nesporno žrtev, čim prej poplačan,” pojasnjuje Franci Matoz, pooblaščenec Stanislava Megliča. Megliču sodišče dokončno priznava odškodnino zaradi posledic skoraj usodnega napada nevarnih bulmastifov pokojnega Saše Baričeviča pred petimi leti. “Upam, da bo sodišče začelo čim prej razsojati še o višini odškodnine, ki se mi priznava,” pravi Meglič.

Dediči pokojnega Baričeviča Megličevi upravičenosti ne oporekajo, saj se zoper sodbo niso pritožili. “To sem pričakoval in sem zadovoljen, da zavlačevalske taktike niso nikomur v interesu,” še pravi Meglič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.