Svoji hčeri dal
 redno službo

Foto: Žurnal24 Čedomil Vojnič, izvršni direktor Skupine Bernardin, je v svoji hčeri prepoznal n
Nepotizem. Hčeri mesto tretjega človeka družbe.
Oglej si celoten članek

Potem ko je v Skupini Bernardin dve leti delala prek študentske napotnice, je Morana Vojnič, hči dolgoletnega direktorja teh obalnih hotelov Čedomila Vojniča, zdaj tam tudi redno zaposlena. Zaseda mesto tretjega človeka družbe. "Zaposlena je kot pomočnica izvršnega direktorja za operativo, nikakor pa ne držijo govorice, da ima po pogodbi o zaposlitvi pravico do odpravnine v višini 24 plač," so nam povedali v Vojničevi pisarni.

Sodelavci so bili že nezadovoljni
Vojničeva je sicer končala študij na IEDC, poslovni šoli na Bledu. Že njeno dveletno delo prek študentske napotnice, ko je še študirala medicino, pa je v tej turistični družbi med zaposlenimi povzročilo precej nezadovoljstva. Očitke o nepotizmu je Vojnič lani zavračal z razlago, da na podlagi svojih izkušenj lahko prepozna, izbere in vzgoji najboljše kadre, njegova hči pa naj bi s 23 leti imela vse odlike vodje.

Zaradi tega kadrovanja naj bi družbo zapustilo kar nekaj spodobnih ljudi, vodstvo Skupine Bernardin pa odhod strokovnjakov zanika. Tisti, ki so odšli, razlogov svojega odhoda in "nepotizma" niso želeli komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.