T-2 od Simobila nazaj k Telekomu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Družba T-2 bo od 8. aprila svojim naročnikom ponujala storitve T-2 mobilne telefonije z gostovanjem pri Telekomu Slovenije in ne več pri Simobilu, ki je nacionalno gostovanje zagotavljal zadnja tri leta.
Oglej si celoten članek

"Dogovor z družbo Telekom Slovenije našim naročnikom zagotavlja odlično pokritost z mobilnim signalom, kakovostne mobilne storitve in nadaljnji razvoj naših mobilnih paketov," je ob tem dejal Vojko Šiler, predsednik poslovodstva družbe T-2.  

Družba T-2 je mobilni operater od leta 2007, ko je pridobila frekvence za storitve UMTS na frekvenčnem pasu 2100 megahercev. Svoje lastno mobilno omrežje ima v nekaterih mestnih področjih, drugod pa uporablja storitev nacionalnega mobilnega gostovanja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:23 8. April 2015.

    Tako kot pred leti (30-35 let nazaj) ..vsaka banka na svoje.. sedaj pa združevanje-- vmes pa denar ponikne..

  • 21:20 7. April 2015.

    Jem se poscal :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.