T-Mobile predstavil nov mobilnik

Foto: Žurnal24
Nov mobilnik Shadow je opremljen z veliko funkcijami in po mnenju proizvajalcev preprost za uporabo.
Oglej si celoten članek
T-Mobile je v navezi s podjetjem HTC predstavil nov mobilnik z imenom Shadow. Po navedbah obeh podjetij poskušata s tem modelom uporabnikom ponuditi telefon z veliko funkcijami, ki ga bo lahko uporabljal vsak. Tako boste za 150 ameriških dolarjev dobili telefon z 2,6-inčnim zaslonom, kamero z dvema megapiksloma in možnostjo zajema videa, Stereo Bluetooth, multimedijski predvajalnik za glasbo in videe, mikro SD shrambo s podporo do štiri Gb in Wi-Fi.

Shadow prav tako omogoča dostop do več e-mail naslovov in ima podporo IM za Windows Live Messenger, AOL, Yahoo! Messenger in ICQ.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.