Ta moški je s pištolo oropal pošto na Tržaški cesti

Foto: PU Maribor Ropar pošte na Tržaški cesti v Mariboru
Danes okrog dveh popoldne je prišlo do ropa pošte na Tržaški cesti v Mariboru, policija je tja takoj psolala več policistov in kriminalistov.
Oglej si celoten članek

Neznani storilec je vstopil v prostore pošte in s pištolo v roki zahteval, da naj mu izročijo denar. Po dejanju je pobegnil neznano kam, med ropom ni bil nihče poškodovan.

Koliko denarja je ukradel, še ni znano.

"Storilec je bil moški, visok med 170 in 180 cm, oblečen v živo oranžno jopico s kapuco na glavi, temne hlače kot trenerko, obute črne copate z belim podplatom, močnejše postave, ovalnega obraza, na desni roki je imel prstan," je sporočila policija.

Vse, ki bi karkoli vedeli o obravnavanem primeru, prosijo, da to sporočijo policistom, na telefonsko številko policije 113 oziroma na anonimno telefonsko številko 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:49 7. November 2018.

    Vsaka čast za kvaliteto kamere ! Mora da ma 4.5 piksle !

  • 18:10 6. November 2018.

    imel je prav koliko strank pa je oropala mariborska banka kde je bila takrat policija vso cestitko temu roparju upam …

  • 17:58 6. November 2018.

    vzamite v obzir, da se je že preoblekel in snel prstan

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.