Ta nesreča je zaprla avtocesto

Foto: PGD Stična nesreča dolenjska avtocesta tovornjak Foto: PGD Stična nesreča dolenjska avtocesta tovornjak Foto: PGD Stična nesreča dolenjska avtocesta tovornjak Foto: PGD Stična nesreča dolenjska avtocesta tovornjak
Na dolenjski avtocesti je prišlo do prometne nesreče, zaradi katere je bil na odseku od Višnje Gore proti Grosupljem nastal več kilometrov dolg zastoj.
Oglej si celoten članek

Ob 6.45 sta na voznem pasu dolenjske avtocesti pri izvozu Hotel Grosuplje proti Ljubljani trčila voznika tovornih vozil. Voznik v enem izmed vlačilcev je ostal ukleščen v vozilu, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Po podatkih prometnoinformacijskega centra je bil zastoj ob 8.50 dolg 5 kilometrov in 200 metrov. Posledično se je pot podaljšala za 32 minut. 

Posledice nesreče so odstranili, tako da promet na tem odseku zdaj poteka normalno.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.