Iz ZD Ljubljana sporočili: V ponedeljek jo zapiramo

Foto: Anže Petkovšek Brezplačno hitro testiranje za virus Covid-19 na Kongresnem trgu.
Foto: Anže Petkovšek Brezplačno hitro testiranje za virus Covid-19 na Kongresnem trgu.
Odklenkalo mu je ...
Oglej si celoten članek

S torkom vstopna točka za odvzem brisov Zdravstvenega doma (ZD) Ljubljana v Stanežičah ne bo več delovala. Hitre antigenske teste bodo po presoji zdravnika izvajali v posameznih ambulantah, samoplačniške PCR-teste pa v enoti Center na Metelkovi ulici 9 po predhodnem naročilu, so sporočili iz ZD Ljubljana.

Na samoplačniško testiranje se je treba naročiti na telefonsko številko 031 619 359 med 11. in 15. uro. V zadnjih dneh so na vstopni točki za odvzem brisov v Stanežičah v povprečju opravili okoli 40 hitrih antigenskih testov, danes 25, ter od enega do dva PCR-testa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:26 4. April 2023.

    Nasvidenje v naslednji epidemiji....

  • 11:04 4. April 2023.

    Sem že za trenutek pomislil, da zapirajo svojo direktorico...

  • 13:31 3. April 2023.

    In tako bo "smrtno nevarna" bolezen, zaradi katere so zjebali ekonomijo, ustavili svet in ga postavili na glavo, šla v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.