Tako bo do konca marca

Foto: EPA
Foto: EPA
Zima še vedno vztraja.
Oglej si celoten članek

Tudi ponoči in jutri bo še vedno hladno; ob večinoma jasnem vremenu bodo najnižje jutranje temperature od -10 do -3 stopinje Celzija, na Primorskem okoli 2, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Dodajajo, da bo jutri na Primorskem povečini sončno, v notranjosti pa se bo od vzhoda prehodno pooblačilo. Na Primorskem bo še pihala šibka burja, ponekod po notranjosti pa severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 10, na severozahodu okoli 3 stopinje.

V soboto bo na Primorskem pretežno jasno, drugod deloma jasno z občasno povečano oblačnostjo. Na Primorskem bo pihala šibka burja. V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno. V ponedeljek bo dopoldne pretežno jasno, popoldne pa delno jasno s spremenljivo oblačnostjo.

Napoved od 26. do 31. marca

V ponedeljek in torek bodo naši kraji v območju enakomernega zračnega tlaka. V sredo se bo iznad zahodne Evrope k nam razširilo novo ciklonsko območje, ki bo v petek predvidoma oslabelo.

Od ponedeljka do srede kaže na spremenljivo oblačno vreme, možne bodo krajevne plohe. Verjetnost za padavine se bo po napovedi vremenarjev z Arsa v drugi polovici tedna povečala. Ali bodo padavine snežne tudi po nižinah, še ne napovedujejo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.