Tako bo do prihodnjega četrtka

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na vidiku nova vremenska motnja. Kdaj?
Oglej si celoten članek

Praznična sreda bo po napovedih vremenoslovcev z Arsa zmerno do pretežno oblačna, čez dan se bo postopno jasnilo. "Pihal bo šibak severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 28, na Primorskem do 31 stopinj Celzija," napovedujejo na svoji spletni strani.

Jutri bo pretežno jasno. Še bo pihal šibak veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 16, ob morju 20, najvišje dnevne od 26 do 29, na Primorskem do 32 stopinj.

Tudi v petek in soboto se bo nadaljevalo sončno vreme s popoldanskimi temperaturami okoli 30 stopinj.

Slovenija Nekateri trdijo, da bo torek prinesel konec poletja, je to res?

Napoved 18. do 23. avgusta

"Od sobote do srede se bo nad Alpami in osrednjo Evropo zadrževalo šibko območje visokega zračnega tlaka, predvidoma v četrtek pa nas bo dosegla nova vremenska motnja," vremensko sliko pojasnjujejo vremenoslovci.

Prevladovalo bo sončno vreme. Čez vikend bo predvsem v hribovitem svetu nekoliko povečana verjetnost za popoldanske nevihte, od ponedelka do srede bo verjetnost za popoldanske nevihte razmeroma majhna, v četrtek pa se bo znova povečala. Najvišje dnevne temperature bodo povečini okoli 30 stopinj.

Foto: Arso Vreme preglednica

Napoved "Takšen tip vremena bi lahko vztrajal dlje časa"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.