Tako bo v šolah prihodnji teden

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Z ministrstva za izobraževanje, znanost in šport so sporočili, kako bo potekal pouk v naslednjem tednu.
Oglej si celoten članek

Podatki po četrtem tednu šolskega leta kažejo, da se bo pouk odvijal po zelenem modelu B, kar pomeni, da učenke in učenci ter dijaki in dijakinje obiskujejo pouk v šoli, so sporočili z ministrstva. Za zdaj ni razlogov, da bi bilo drugače. 

Na dan 25. september 2020 je bil v vrtcih pri 22 zaposlenih ugotovljen sum na okužbo, torej jim je bila odrejena karantena, v osnovni šoli je med zaposlenimi takšnih 100, v srednjih šolah pa 9. Okuženih z virusom covid-19 je na ta datum 10 zaposlenih v vrtcih, 47 zaposlenih v osnovnih in 9 v srednjih šolah.

Med vrtčevskimi otroci je na dan, 25. september 2020, v karanteni 20 otrok, v osnovni šoli 166 učenk in učencev ter 68 dijakinj in dijakov srednjih šol. Okuženi z virusom Covid-19 pa so na ta dan 3 vrtčevski otroci, 41 osnovnošolcev in 25 srednješolcev.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:47 25. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.