Takšno bo vreme do 1. januarja

Foto: Profimedia
Takšno bo vremensko dogajanje do začetka novega leta.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Arsu za danes napovedujejo dež; na severu in vzhodu bo še delno jasno, drugod bo oblačno, na jugozahodu bo že občasno deževalo. Tudi jutri, na božič, bomo deležni oblačnega in deževnega dne, deževalno bo na jugu. 

Najnižje jutranje temperature jutri bodo na severu od -2 do 2, drugod od 4 do 8, dnevne bodo danes od 3 do 9, na vzhodu do 12 stopinj, jutri bo podobno. 

V nedeljo bodo padavine od jugozahoda zajele vso državo, kot dodajajo na Arsu, se bo meja sneženja popoldne spuščala. Sledil bo večinoma suh in oblačen ponedeljek. 

Napoved do 1. januarja

Vremenska slika kaže, da bomo v ponedeljek in torek pod vplivom ciklonskega območja, ki bo vztrajalo nad zahodno in srednjo Evropo ter severnim Sredozemljem. Od srede do sobote bodo naši kraji kot kaže večinoma pod vplivom območja visokega zračnega tlaka.

V ponedeljek in torek bo še oblačno z občasnimi padavinami, po nižinah bo deževalo. Od srede do sobote bo predvidoma suho vreme.

Foto: Arso Vreme preglednica

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:46 24. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.