Tako ga je pretepel, da so ga morali s helikopterjem odpeljati v UKC Ljubljana

Foto: sobotainfo.com Fotografija je simbolična.
Foto: sobotainfo.com Fotografija je simbolična.
Policiste so bili v nedeljo okoli 19. ure obvestili o hudo poškodovanem 67-letniku na območju Kočevja, ki ga je po prepiru pretepel 55-letni moški.
Oglej si celoten članek

67-letnika so z rešilcem kasneje odpeljali v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju. Njegovo življenje je ogroženo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti so opravili tudi ogled kraja in osumljencu zaradi suma kaznivega dejanja poskusa uboja odvzeli prostost, so še zapisali.

Prav tako nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno tožilstvo. Motiv za dejanje po besedah policije še ni znan, osumljenec, doma iz Kočevja, pa v preteklosti še ni bil obravnavan za kazniva dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:42 21. December 2020.

    zdej se pa odločte... al s helikopterjem, al z rešilcem???

  • 15:17 21. December 2020.

    Tako ga je pretepel, da so ga morali s helikopterjem odpeljati v UKC Ljubljana...tako bi jst janulla..pa zlajo..pa še kakšn …

  • 14:22 21. December 2020.

    Brazilska posla!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.