Tako je celo noč visel med drevesi in upal na pomoč

Foto: Gasilska enota Ribnica Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi Foto: Gasilska enota Ribnica Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi Foto: Gasilska enota Ribnica Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi Foto: Gasilska enota Ribnica Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi Foto: Gasilska enota Ribnica Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi Foto: Gasilska enota Ribnica Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi Foto: Gasilska enota Ribnica Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi Foto: Gasilska enota Ribnica Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi Foto: Gasilska enota Ribnica Prometna nesreča, avto zagozden med drevesi
Danes zjutraj je mimoidoči pohodnik 20 metrov pod cesto opazil avtomobil, ki je biol zagozden med drevesi, v njem pa je bil že vso noč ujet voznik.
Oglej si celoten članek

"Ob 8.08 je mimoidoči pohodnik na makadamski cesti Nova Štifta–Travna Gora, občina Sodražica, naletel na osebno vozilo, ki je v večernih urah, 25.1.2020, zapeljalo z vozišča in se okoli 20 metrov pod cestiščem zagozdilo med drevesa," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Gasilci PGD Ribnica so zavarovali kraj dogodka, stabilizirali vozilo, poškodovanega voznika s tehničnim posegom rešili iz vozila in ga s pomočjo vrvne tehnike prenesli do reševalnega vozila ter ga predali v oskrbo reševalcem NMP Ribnica.

Vozilo so nato s tehničnim posegom zvlekli nazaj na cestišče in poskrbeli za odklop akumulatorja. Poškodovana oseba je bila prepeljana v bolnišnico. Na kraju so bili tudi policisti.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.