Tako je lani posloval Telekom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Telekom je lani ustvaril 68 milijonov evrov dobička, kar je tri odstotke več od načrtovanega, a je kar 30 milijonov učinek prodaje družbe One v Makedoniji.
Oglej si celoten članek

Prihodki od prodaje so v primerjali z letom prej znižali za štiri odstotke na 730 milijonov evrov, a niso neposredno primerljivi, saj so lani prihodke makedonske hčerinske družbe One v prihodkih skupine upoštevali le pol leta, kar je pomenilo dobrih 30 milijonov manj prihodkov. 

Število mobilnih uporabnikov je bilo v letu 2015 večje za 3 odstotke, število TV-priključkov za 6 odstotkov, število fiksnih širokopasovnih priključkov pa za 4 odstotke. Zaradi primerljivosti podatkov so iz primerjave izvzeti priključki makedonske družbe One.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:06 10. Marec 2016.

    PREVEČ MONOPOLNA DRŽAVNA FIRMA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.