Tako je "parkiral" na avtocesti pri Blagovici

Foto: CZR Domžale Prometna nesreča, mercedes na ograji Foto: CZR Domžale Prometna nesreča, mercedes na ograji Foto: CZR Domžale Prometna nesreča, mercedes na ograji Foto: CZR Domžale Prometna nesreča, mercedes na ograji
Včeraj popoldan je na štajerski avtocesti nekdo takole parkiral svojega mercedesa.
Oglej si celoten članek

"Ob 14.09 je na avtocesti Blagovica–Trojane za viaduktom Petelinjek osebno vozilo trčilo in obtičalo na betonski pregradi, med odstavnim pasom in travo," poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Posredovali so gasilci CZR Domžale in PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka ter odklopili akumulator na vozilu. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb.

Voznika je zaradi prevelike hitrosti najprej zaneslo desno v betonsko odbojno ograjo, nato pa v ograjo nadvoza, poroča portal domzalec.si. Na srečo se ni poškodoval ali se zaletel še v kakšno drugo vozilo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:12 3. Oktober 2019.

    Te mečke in BMW-ji pa kar radi vozijo po bankinah....

  • 10:26 3. Oktober 2019.

    kateri kreten od admina je pa brisal komentarje ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.