Tako je Ksenija Benedetti po grdi opazki utišala Barbaro Drnač

Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO
"Očitno ji grem v nos, potem pa sledi ihtavo cepetanje in komentarji brez vsebine. Pravzaprav se mi smili."
Oglej si celoten članek

Barbara Drnač, plesalka in nekdanja televizijska voditeljica, je z nizkotnim komentarjem pred dnevi pošteno razburila številne svoje sledilce na družbenem omrežju Twitter. 

Partnerka nekdanjega politika in novinarja Bojana Požarja si je namreč po njenem nastopu v posebni oddaji o covidu-19, za katero sta združila moči Pop TV in RTV Slovenija, grdo privoščila nekdanjo prvo damo slovenskega protokola Ksenijo Benedetti. Zapisala je, da smo skozi leta "opazili tudi blef Benedettijeve in seveda kilograme, ki se iz leta v leto višajo"

Dodala je še, da je Benedettijeva zdaj "zbruhnila na vseh koncih", nato pa se je, ko se je pod njeno objavo zgrnilo obsojajočih komentarjev, spraševala, zakaj je tako. "Ne razumem sicer, zakaj eni lahko vse napišejo, eni pa ne smemo," je zapisala.

Foto: Katja Kodba mediaspeed.net Barbara Drnač, novinarka Benedettijeva se na njene navedbe na Twitterju sprva ni odzvala, je pa kasneje, ko je grd komentar Drnačeve na Facebooku delil slikar Arjan Pregl ter ob tem pripisal "Članica upravnega odbora Prešernovega sklada", zapisala tole: "Ponavljam tretjič: Ko zmanjka argumentov, so na vrsti kile, frizure, obleke, barva oči. To je ta visok intelektualni nivo. Njen komentar veliko pove o njej, o meni pa bolj malo. Ne vem pa, od kje njeno veliko zanimanje zame? To namreč ni prvič. Očitno ji grem v nos, potem pa sledi ihtavo cepetanje in komentarji brez vsebine. Pravzaprav se mi smili."

Eden od komentatorjev je Benedettijevi predlagal, naj Drnačevo povabi na kavo in vpraša, zakaj tako vztrajno išče njeno pozornost. "Ne, hvala, bo morala kar sama opraviti s svojimi izzivi," je sklenila Benedettijeva.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 41

  • 22:43 14. November 2021.

    Gospa Benedeti je lahko vzor marsikateri intelektualki v sloveniji ! kaj pa drnačeva ?? rumena časopisna da ne rečem kaj …

  • 19:59 14. November 2021.

    Kdo pa je ta prostakinja Barbara Drnac?

  • 17:20 14. November 2021.

    lahko je shujšati, pameti pa se ne da kupiti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.