Tako je poslanec LMŠ priznal krajo sendviča

Foto: Epa
Foto: Epa
Posnetek prikazuje, kako je Darij Krajčič na odboru za kmetijstvo podal "samoprijavo".
Oglej si celoten članek

Pisali smo že, da je poslanec SMS Darij Krajčič danes odstopil zaradi "tatvine" sendviča

"Ukraden" sendvič Zaradi tatvine sendviča odstopil Šarčev poslanec

Na torkovi seji odbora državnega zbora za kmetijstvo je Krajčič povedal, da se je med sejo iz parlamenta odpravil v trgovino po sendvič. "Jaz sem zdejle vmes šu po en sendvič tjale dol v trgovino, ker sem eno samo japko pojedel. Japka mi vendarle ni dovolj, rabim nekaj drugega," je svojo "samoprijavo", kot se je izrazil, začel Kraljič. "Čakam pri pultu, trije ljudje so se med sabo pogovarjali. Tri minute sem samo zagotovo, kot da sem luft. Sem se odločil, da bom preveril njihov sistem kontrole, če ti odneseš kaj iz trgovine ven. Nihče ni pritekel za mano, nihče ni tulil."

Dodal je, da je, zato, da bi si opral slabo vest gospej, ki je prosila pred trgovino za drobiž, dal še nekaj več denarja, kot je stal sendvič in svojo pripoved zaključil z besedami: "Sistemi delujejo, vendar ne stoodstotno. Vanje je treba verjeti in mislim, da imamo s Sloveniji stvari dobro postavljene. Tudi če zdaj pride kak varnostnik iz trgovine, ko bom šel ven, bom tudi vesel. Vendarle je nekdo tvitnil, je zdaj na televiziji, me bodo ulovili."

Poslanci so se ob njegovi izpovedi zasmejali.

Posnetek z odbora si lahko pogledate na tej povezavi. Začnite pri času 1:11.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 18:53 14. Februar 2019.

    parkrat sem prebral članek, pa mi še vedno ni jasno v čem je štos, pa kakšen tekst je to od …

  • 17:52 14. Februar 2019.

    Kdo je tu nor???? Zaradi sendiviča. Nekatere "poštene" stranke pa so postavili kader, ki je ukradel milijarde, pa so popolnoma …

  • 16:12 14. Februar 2019.

    Človek brez kulture bivši klošar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.