Tako je prišlo do hude nesreče pri Laškem

Foto: PGD Laško Prometna nesreča, v kateri je umrl 40-letni voznik Foto: PGD Laško Prometna nesreča, v kateri je umrl 40-letni voznik Foto: PGD Laško Prometna nesreča, v kateri je umrl 40-letni voznik
V preglednem ovinku zapeljal pod tovornjak.
Oglej si celoten članek

Policisti so danes sporočili več podrobnosti prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj ob 6.25, izven naselja Debro.

40-letni voznik, doma z območja Hrastnika, je izven naselja Debro, v preglednem desnem ovinku, zapeljal na nasprotni vozni pas in sunkovito čelno trčil v tovorno vozilo, s katerim je v tistem trenutku nasproti pripeljal 57-letni voznik. V trčenju se je osebno vozilo zagozdilo pod tovorno vozilo, le to pa je zdrselo na nasprotni vozni pas in trčilo v osebno vozilo 55-letnega voznika, ki je pripeljal iz celjske smeri.

40-letni voznik osebnega vozila je poškodbam na kraju podlegel, ostali udeleženci se v prometni nesreči niso poškodovali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.