Tako jo bo zagodel februar

Foto: Anže Petkovšek slovenija 04.02.14, sneg, led, zled, snegolom, zima, lom dreves, nevarno vozisce
Po kaosu zaradi obilnega snega zima še ni rekla zadnje besede.
Oglej si celoten članek

Sodeč po računski simulaciji Agencije RS za okolje nas v naslednjem tednu čaka res huda zima.

Temperature bodo namreč vse nižje. 

Že v ponedeljek bodo najnižje jutranje temperature ponekod -8 stopnj Celzija, še nižje temperature nas čakajo konec naslednjega tedna. V nedeljo 11. februarja bodo najnižje jutranje temperature sodeč po verjetnostnem izračunu okoli -10 stopinj Celzija, na primorskem bodo -4 stopinje Celzija, v ponedeljek 12. februarja pa celo -12 stopnj Celzija.

Danes delno jasno

Danes bo sicer delno jasno vreme, po nekaterih nižinah se bo vsaj dopoldne zadrževala megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo predvsem na Primorskem in Notranjskem občasno bolj oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 4, na Primorskem do okoli 8 stopnj Celzija.

“V ponedeljek zjutraj bo delno jasno, čez dan se bo od zahoda nekoliko pooblačilo,” pojasnjujejo na Arsu. Po nekaterih nižinah se bo zadrževala megla ali nizka oblačnost.

V torek bo pretežno oblačno. V sredo bo oblačno, občasno bo snežilo, v nižjih legah Primorske pa deževalo. Na Primorskem bo zapihala šibka do zmerna burja.

Slovenija Velika nevarnost plazov, nekateri pa kar mimo table v hrib

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:21 4. Februar 2018.

    Naslov govori o februarju,članek pa omenja samo en teden,Kdo je zdaj tu nor?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.