Tako kaže z veselim decembrom v Ljubljani

Foto: Anže Petkovšek Prižig lučk v Ljubljani in začetek veselega decembra.
Foto: Anže Petkovšek Prižig lučk v Ljubljani in začetek veselega decembra.
Vprašanja, kako bo s prireditvami decembra v prestolnici.
Oglej si celoten članek

Ljubljana se pripravlja na veseli december, pri čemer bodo upoštevali vsa navodila, ki bodo veljala zaradi epidemioloških razmer v državi, je danes povedal ljubljanski župan Zoran Janković.

"Nekako čakamo decembrske prireditve. Druženja si vsi želimo," je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani poudaril Janković, ob tem pa izpostavil, da bo veliko odvisno od epidemioloških razmer v državi. Ob tem je ocenil, da se bomo kot družba v normalne tirnice vrnili le ob zadostni precepljenosti.

"Zaključujemo s postopkom oddajanja hišk za decembrski čas. Zaenkrat bomo hiške oddali, upoštevali bomo vsa navodila, ki jih bodo dali na podlagi sklepov Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Ker so hiške zunaj, v prodaji ročnih izdelkov ne vidim težav, niti ne pri gostinski dejavnosti," je dejal.

Prireditve na Kongresnem trgu pa po županovih besedah ostajajo pod vprašajem. "Razmišljamo, da bi na te prireditve spustili le tiste, ki izpolnjujejo pogoj PC, če je to sploh možno, čeprav je vse brezplačno," je dejal. "Upam, da se bomo potrdili in se cepili," je ponovil.

Foto: Anže Petkovšek veseli december v Ljubljani

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:04 9. November 2021.

    Pri nas silvestrovanje bo, pa če se Janša na glavo postavi! Približno 30 nas bo na zabavi, brez PCT pogoja!

  • 20:06 9. November 2021.

    veseli december bo, to ni dvoma ... posvečeni zoki ga ne strpno pričakuje, sicer se ne bi oglasil ... poleti …

  • 19:41 9. November 2021.

    Za kaj bi bil veseli december?? Letos ne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.