Niste gledali soočenj? V tem članku boste izvedeli vse o kandidatih!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Se še niste odločili? Med predsedniškimi kandidati je kar nekaj razlik, še več pa podobnosti ...
Oglej si celoten članek

Predsedniški kandidati obžalujejo le malo stvari v svojem življenju, vsi se čutijo sposobne voditi slovensko vojsko, v veliki večini si tudi dokaj poenostavljeno predstavljajo predsedniško funkcijo. Ljudmila Novak je bila precej časa brezposelna, Marjan Šarec je edini ljubitelj dizlov. Ko gre za legalizacijo marihuane so si kandidati razmeroma enotni...

Foto: Žurnal24 Predsedniške volitve 2017 Vsem kandidatom, ki se bodo v nedeljo potegovali za vaše glasove, smo zastavili enaka vprašanja in jih zaprosili da nanje odgovorijo zgolj z da ali ne. To je očitno v politiki nemogoče, zato boste pojasnila k odgovorom našli, če boste kliknili na odgovor v spodnji tabeli. Boris Popovič in Angelca Likovič na vprašanja nista odgovorila.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.