Tako se je Janša odločil glede vpisov na fakultete

Foto: Daniel Novakovič/STA
Foto: Daniel Novakovič/STA
Janša za jutri sklical posvet o vpisu v študijske programe.
Oglej si celoten članek

Predsednik vlade Janez Janša je za jutri sklical posvet s predstavniki univerz, samostojnih visokošolskih zavodov in gospodarskih zbornic ter združenj glede vpisa v študijske programe v letu 2021/2022.

Janša je namreč mnenja, da določanje števila vpisnih mest na javnih šolah in fakultetah, ki se financirajo iz denarja davkoplačevalcev, predstavlja eno najpomembnejših strateških odločitev vsake države. Zato se je tudi odločil za sklic posveta, so pojasnili v kabinetu predsednika vlade

Posvet se bo začel ob 17. uri in bo potekal v Kongresnem centru Brdo. Spremljati ga bo mogoče tudi v živo preko spleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 08:19 4. Februar 2021.

    Saj ni več pomembno kakšno višjo šolo imaš in niti s kakšnim uspehom si končal. Za zaposlitev so pomembna samo …

  • 20:59 3. Februar 2021.

    to dela samo iz mascevanja, ker so hoteli na odboru ukiniti vsa financiranja privat njegovih univerz, ker niso dosegale standardov.

  • 20:38 3. Februar 2021.

    Pa kaj smo v Severni Koreji da vse en mož odloča. Demokracije v Sloveniji še nikoli ni bilo to je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.