Tako so okradli trgovino v Domžalah

Foto: Pami - FB
Foto: Pami - FB
"Prosimo za pomoč oziroma bolj opozarjamo vse trgovke, ki se trudijo pošteno zaslužiti svoj denar in se vsaki stranki posvetijo! Dogajajo se kraje. To je posnetek iz poslovalnice La Scarpa Slovenija v Domžalah," na svoji Facebook strani opozarjajo v PAMI Slovenija.
Oglej si celoten članek

Ob tem opozarjajo, da delujejo nepridipravi v paru, saj eden zamoti trgovko, drugi pa izvede krajo. "Izberejo si male poslovalnice, kjer je ponavadi ena zaposlena na smeno. Imajo naštudirano," pišejo. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 14:18 28. April 2017.

    POPRAVEK !<br />Video nadzor brez povezave z varnostno službo je brez pomena . Policija ukrepa na osnovi prijave posameznika ! …

  • 14:16 28. April 2017.

    Video nadzor v povezavi z varnostno službo je brez pomena . Policija ukrepa na osnovi prijave posameznika ! To ni …

  • 14:09 28. April 2017.

    Tace polomit golazni, pizde omejene!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.