Tako so se po zadnji seji zabavali Janša in ministri

Foto: Twitter vlada zabava matej tonin janez janša s kozarcem Foto: Twitter vlada zabava zdravko počivalšek s kozarcem Foto: Twitter vlada zabava vasko simoniti s kozarcem Foto: Vlada RS vlada vinko gorenak andrej šircelj Foto: Vlada RS vlada matej tonin aleš hojs Foto: Vlada RS vlada janez janša matej tonin Foto: Vlada RS vlada andrej šircelj Foto: Vlada RS vlada aleš hojs Foto: Vlada RS vlada anže logar Foto: Vlada RS vlada matej tonin Foto: Vlada RS vlada zvonko černač Foto: Vlada RS vlada vinko gorenak Foto: Twitter vlada zabava simona kustec Foto: Twitter vlada zabava vinko gorenak Foto: Twitter vlada zabava janez janša matej tonin Foto: Twitter vlada zabava matej tonin janez janša Foto: Twitter vlada zabava šircelj gorenak Foto: Twitter vlada zabava uroš urbanija
Vlada je na svoji 124. redni seji, ki se je sinoči pričela ob 19. uri, sprejela novo uredbo o odpadkih in potrdila več predlogov ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška.
Oglej si celoten članek

Vlada je na današnji seji izdala novo uredbo o odpadkih. Spremembe so večinoma posledica precej obsežnih sprememb evropske direktive o odpadkih, izhaja iz sporočila po seji vlade. V njem izpostavljajo tudi mnenje Evropske komisije, s katerim je Sloveniji očitana zamuda pri prenosu omenjenih sprememb.

Kot so zapisali, je bilo nekaj sprememb iz omenjene direktive vključenih že v sedanjo novelo uredbe o odpadkih in novelo zakona o varstvu okolja, vendar je bil ta prenos po mnenju Evropske Komisije pomanjkljiv in nepopoln.

 Vlada je v načrt razvojnih programov 2022-2025 uvrstila štiri projekte s področja gospodarskega ministrstva: tovarno za razvoj naprednih rešitev za e-mobilnost podjetja Roto Pavlinjek, tehnološko prilagoditev poslovne enote Polycom v Črnomlju in uvedbo nove gospodarske dejavnosti družbe Polycom ter izgradnjo hale podjetja Merc, CNC proizvodnja.

Po seji pa so se njeni člani in ožji sodelavci tudi pogostili. Fotografije je na svojem Twitter profilu objavil Janez Janša.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 13:24 2. Junij 2022.

    Je ostalo še kaj mehko kuhanih ličk z EU veselice na Brdu? In so jih pojedli kljub temu, da so …

  • 20:23 1. Junij 2022.

    za uporabnike telegrama, https://t.me/+YOoKOm5W2DJjNDJk

  • 18:22 1. Junij 2022.

    Bljitve ni več. Ker so odkrili da je kopriva , tudi Aleš in bljitva

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.