Tako sta ilegalna pribežnika poskušala prečkati mejo

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Slovenska policija jih je predala hrvaškim varnostnim organom.
Oglej si celoten članek

V petek so policisti pod tovornjakom odkrili dva ilegalna pribežnika.

"Okoli pol osmih zjutraj so policisti pri mejni kontroli ob vstopuv Slovenijo, v podvozju slovenskega tovornega vozila odkrili dva ilegalna prebežnika, državljana Maroka in Alžirije," je pojasnila Milena Tribulin s PU Celje. "Oba smo po opravljenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom."

Na območju iste policijske uprave so v Rogatcu okoli 22. ure zvečer izsledili še tri državljane Iraka, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. "Dva sta zaprosila za azil, enega smo po izvedenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom," je še pojasnila Tribulinova.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.