Pred nami velika sprememba vremena

Foto: Profimedia
Po tem, ko bomo današnji dan večinoma preživeli v megli in nizki oblačnosti, se nam jutri obeta popolnoma druga slika.
Oglej si celoten članek

Po meglenem in oblačnem jutru in dopoldnevu bo oblake popoldne razpihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 12 °C, napoveduje Arso. 

Foto: ARSO

Sončno in toplo

Jutri bo pretežno oblačno le še na zahodu, drugod deloma jasno. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Jutro bo še mrzlo, temperature bodo od 1 do 5 stopinj Celzija, v severnih krajih malo pod 0. Najvišje dnevne temperature pa se bodo dvignile celo do 14 °C.

Foto: ARSO

V petek bo dokaj sončno, več oblačnosti bo občasno na zahodu države. Še bo pihal jugozahodnik, toplo bo za ta čas.

Sončno nedeljsko popoldne

V soboto pa se bo pooblačilo, zjutraj in dopoldne bodo občasne padavine v zahodni Sloveniji, popoldne pa se bodo razširile nad večji del države. V nedeljo se bo počasi jasnilo in kaže na sončno popoldne. V ponedeljek bo možna kakšna ploha, sicer pa bo v prihodnjem tednu dokaj sončno. Jutranje temperature bodo še malo pod lediščem, popoldanske pa večinoma nad 10 °C.

Foto: ARSO

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:44 16. Februar 2022.

    A to je velika sprememba? Mislil sem, da bo padel vsaj meter snega.

  • 11:43 16. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 09:57 16. Februar 2022.

    panika ala zurnal novinar brez pameti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.