Tako vrhunsko je sinoči Janez Janša zbodel Ireno Jovevo

Foto: Saša Despot Janez Janša
Še pred razglasitvijo rezultatov je opozicijski prvak na Facebooku objavil ti dve fotografiji.
Oglej si celoten članek

Nekdanja novinarka Pop TV je bila včeraj na listi LMŠ izvoljena za poslanko evropskega parlamenta.

Med fotografijama, ki ju je objavil Janša, ni minilo niti eno leto.

Prva je nastala junija lani pred sedežem stranke SDS, med čakanjem na vklop v oddajo 24 ur. Joveva stoji na pručki, da je v ozadju bolje videti zgradbo stranke.

Na drug fotografiji je lestev, ki so jo pred sedež stranke, kjer je imela Joveva lani položaj za vklop v oddajo, postavili Janševi sodelavci. Nanj pa prilepili napis: Rezervirano za Ireno Jovevo, Pop TV.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 48

  • 17:45 2. Junij 2019.

    [ Tako vrhunsko je sinoči Janez Janša zbodel Ireno Jovevo ] Primitivno, ne pa vrhunsko.

  • 10:18 28. Maj 2019.

    https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/slovenski-mocnik-u-aferi-teskoj-28-milijuna-eura-jansa-je-preko-hrvatske-prao-novac-za-kampanju/804262/?fbclid=IwAR0fVMYD77jaTNAPYkSH3y_hwU1z_oacsJTL6YRRm5JTPK1WTkUtlPlUxro

  • 07:54 28. Maj 2019.

    To je objavil v nedeljo v času volilnega molka. To bi lahko bila kršitev volilnega molka, nič bat bo Matoz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.