Takšen je veseli december dacarjev

Foto: Fotosmedija Davčni nadzor na stojnicah v Mariboru Foto: Fotosmedija Davčni nadzor na stojnicah v Mariboru Foto: Fotosmedija Davčni nadzor na stojnicah v Mariboru Foto: Fotosmedija Davčni nadzor na stojnicah v Mariboru
Davčna uprava RS uresničuje svoje napovedi – izvajajo poostrene nadzore na božično-novoletnih sejmih.
Oglej si celoten članek

Zgornje fotografije potrjujejo, da so danes davčni nadzor opravljali tudi pri prodajalcih na božično-novoletnih stojnicah na Trgu Leona Štuklja v Mariboru.

Kot so napovedali na Davčni upravi RS včeraj, se bodo decembra mobilne enote osredotočile na božično-novoletne sejme in prireditve v okviru veselega decembra.

Ob hujših kršitvah prepoved

"V primeru hujših kršitev zakonodaje bo davčna uprava uporabila tudi pooblastila prepovedi opravljanja dejavnosti. Nadzor bodo v okviru svojih pristojnosti opravljali tudi cariniki mobilnih enot," so sporočili.

Preverjali bodo ustrezno registracijo  ponudnikov storitev, neoddajanje obračunov davka s strani registriranih zavezancev, neplačevanje obveznosti, neizdajanje računov in "brisanje"  evidentiranega prometa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.