Taksist v kolesarja z otrokom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zavijal je v križišču, ko je po kolesarski stezi pravilno pripeljal kolesar z otrokom. Padla sta, otrok se je poškodoval.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo v petek okrog 18. ure. V križišču Prešernove in Tomšičeve ulice v Ljubljani je iz smeri Slovenske ceste proti Prešernovi zavijal 37-letni voznik taksija. Z vozilom je trčil v 45-letnega kolesarja, ki je imel na zadnjem delu kolesa nameščen otroški sedežek, v katerem je prevažal otroka. Kolesar je pripeljal pravilno.

Potem ko je vanj zapeljal voznik taksija, je kolesar z otrokom padel, otrok se je poškodoval, odpeljali so ga v klinični center.

Policisti bodo o ugotovitvah obvestili tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:22 26. Januar 2015.

    Kolesarji smo dobri samo za policaje, ko te najdejo, da si nekaj popil, boš dobil kazen večjo kot avtomobilist cca …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.