Takšno bo vreme med prazniki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po temperaturah do 29 stopinj celzija prihaja hladna fronta.
Oglej si celoten članek

Danes bo pretežno jasno, na severu države bo nastalo nekaj kopaste oblačnosti. Pihal bo jugozahodni veter. Živo srebro se bo dvignilo do 29 stopinj Celzija, na obali bo le malo nad 20 °C. 

Jutri bo še precej jasno, jugozahodni veter pa se bo krepil. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, najvišje dnevne od 23 do 29 °C.

V noči na torek bodo nastajale krajevne padavine, prehodno bo zapihal severni veter, na Primorskem šibka burja. V torek bo sprva spremenljivo do pretežno oblačno s kakšno kapljo dežja, sredi dneva in popoldne pa se bo od severa delno razjasnilo. V sredo bo povečini sončno, v hribovitem svetu zahodne Slovenije pa se bo zmerno pooblačilo. Pihal bo jugozahodnik.

V četrtek hladna fronta

Kot napovedujejo vremenoslovci na Arso, nas bo v četrtek dosegla hladna fronta in nas predvidoma prešla v noči na petek. 

V četrtek bo oblačnost naraščala, verjetnost za padavine se bo stopnjevala. V noči na petek se bo s prehodom fronte ohladilo, prehodno bo zapihal severovzhodnik, na Primorskem burja. Nestanovitno vreme z občasnimi padavinami bo tudi v nadaljevanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.