Takšno svinjarijo so pustili na stranišču

Foto: Okolje Piran Razdejanje na stranišču v Piranu Foto: Okolje Piran Razdejanje na stranišču v Piranu Foto: Okolje Piran Razdejanje na stranišču v Piranu Foto: Okolje Piran Razdejanje na stranišču v Piranu
Nekateri komentatorji menijo, da jih je nekdo zmotil pri delu.
Oglej si celoten članek

Kot so na Facebook zapisali administratorji strani Okolje Piran, so v sredo uživalci drog v javnih sanitarijah na Zelenjavnem trgu v Piranu za seboj pustili pravo razdejanje.

Opozorili so, da odrabljene igle odvisnikov predstavljajo nevarnost za poškodbe ali okužbe, zato je občinsko redarstvo prostore zaklenilo, o zadevi so obvestili tudi policijo. Že zjutraj pa so stranišča počistili in ponovno omogočili brezplačno rabo. "Tako kot doslej jih bomo pregledovali, čistili in razkuževali vsako uro," so obljubili.

Med prelogi za izboljšave je nekdo navedel tudi možnost namestitve modrih luči, ki odvrača narkomane, saj pod takšno svetlobo žile niso vidne. Predlog bodo na Okolju Piran preučili in, kot so dodali, v okviru zmožnosti tudi upoštevali. 

xxx

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 20:11 17. Julij 2020.

    same rdečuge na drogah

  • 16:21 17. Julij 2020.

    Lovljenje narkomanov v 3 izmenah bi bil fin posel za občinsko redarstvo

  • 15:10 17. Julij 2020.

    Naročite vardo in bodo dežurali 24 ur !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.