Takšno vreme nas čaka jutri

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tako naj bi bilo vse do sobote, potem pa sledi preobrat.
Oglej si celoten članek

Po intenzivnih padavinah se nam vendarle obeta nekoliko lepše vreme.

Vremenoslovci na Arso napovedujejo, da bo ponoči delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, še bodo možne občasne krajevne padavine, deloma nevihte. Jutranje temperature bodo od 11 do 18 °C. Čez dan bo deloma sončno, z nekaj kopaste oblačnosti, pozno dopoldne in sredi dneva bo še lahko nastala kakšna ploha in nevihta. Popoldne in zvečer pa se bo zjasnilo, dnevne temperature bodo dosegle tudi 29 °C.

V četrtek, petek in soboto bo pretežno jasno in vse bolj vroče, temperature se bodo povzpele nad 30 °C.

Foto: Arso Vreme

V soboto bo po napovedih Arso k nam v višinah še pritekal topel in suh zrak, zvečer pa bo Alpe dosegla nova vremenska motnja. Ta bo na vreme vplivala tudi v nedeljo in ponedeljek. V nadaljevanju pa bo z zahodnimi vetrovi iznad Atlantika k nam pritekal nekoliko hladnejši zrak. Vreme bo nestanovitno, možne bodo občasne padavine, ponekod nevihte. Te naj bi ponehale že v torek.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:31 19. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.