Takšno vreme nas čaka prihodnji teden

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Koncem tedna nestanovitno.
Oglej si celoten članek

Za nami je topel in sončen vikend, podobno vreme pa se bo nadaljevalo tudi jutri in v torek, ko bo še nekoliko bolj toplo.

Vremenoslovci za jutri napovedujejo od 25 do 29 stopinj C: "Najbolj vroča dneva bosta predvidoma torek in sreda, ko bo popoldne marsikje okoli 30 stopinj. Pričele se bodo tudi vročinske nevihte," so popoldne zapisali na Twitterju.

Če bo v torek dopoldne še sončno, bodo proti večeru predvsem v gorskem svetu nastale posamezne nevihte, kar pomeni nekoliko bolj nestanovitno vreme: "V sredo bo sprva še precej sončno, čez dan pa bodo predvsem v severni polovici Slovenije nastale posamezne plohe in nevihte. V četrtek se bo nadaljevalo nestanovitno vreme,"  napovedujejo na Agenciji za okolje RS. Proti koncu tedna se bodo temperature nekoliko spustile, vendar še vedno okoli dvajset stopinj Celzija.

PREBERITE ŠE:

Takšne so naše kopalne vode

Greje se tudi morje, danes se je na slovenski obali segrelo na 21 stopinj Celzija, kar pomeni, da je tista prava kopalna sezona tik pred vrati.

dezurni@zurnal24.si  

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.