Takšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Marsikje v nižinah bodo jutra meglena.
Oglej si celoten članek

Danes bo deloma jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Predvsem zjutraj in dopoldne bo marsikje po nižinah megla, na Primorskem bo čez dan nekaj nizke oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 10, na Primorskem do 14 stopinj Celzija, napovedujejo meteorologi Agencije RS za okolje (Arso).

Ponoči se bo pooblačilo, po nižinah v notranjosti bo tudi megleno. Na Primorskem bo zapihala burja. Jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Primorskem okoli 7 stopinj Celzija.

V soboto bo dopoldne še pretežno oblačno in marsikje v notranjosti megleno, čez dan pa se bo v zahodnih in severnih krajih delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 15 stopinj Celzija.

V tem tednu je morje že poplavljalo, a za danes ni izdanih posebnih vremenskih opozoril.

Obeti

V nedeljo bo na Primorskem jasno s šibko burjo. Drugod bo deloma jasno, več oblačnosti bo v jugovzhodnih krajih. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla.

Tudi v ponedeljek bo vreme suho, na zahodu in v gorah zmerno do pretežno oblačno, drugod z nizko oblačnostjo.

V nadaljevanju tedna bo prevladovalo oblačno vreme, od srede naprej bo verjetnost za padavine povečana, še napovedujejo vremenoslovci.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.