Takšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V prihodnjih dneh nas čaka spremenljivo vreme.
Oglej si celoten članek

Sreda bo pretežno oblačna, le v južni Sloveniji bo lahko nekaj več sonca. V hribovitem svetu so možne tudi kratkotrajne plohe. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26, na Primorskem in v južnih krajih do 29 °C.

"Ponoči bodo padavine in nevihte najprej zajele zahodno Slovenijo in se do jutra razširile nad večji del države. Jutranje temperature bodo od 15 do 19, v alpskih dolinah okoli 13 °C. Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s pogostimi padavinami, vmes bodo tudi nevihte. Do večera bo dež od zahoda povečini ponehal, pričelo se bo jasniti. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 °C," za jutrišnji dan napovedujejo na agenciji za okolje.

Vreme Radarska slika padavin

V petek bo večinoma sončno, sredi dneva in popoldne bodo nastale posamezne plohe ali nevihte. V soboto bo sončno in topleje. Predvsem v hribovitih delih zahodne in severne Slovenije bo možnih nekaj ploh in posameznih neviht. 

V nedeljo in ponedeljek bo deloma sončno, nekoliko pogostejše bodo popoldanske nevihte. Od torka naprej bo verjetnost za padavine spet majhna. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30 °C. 

Foto: ARSO dolgoročna napoved dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.