Talci na varnem, ugrabitelja ubili

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
V stavbo televizije Discovery Channel je vstopil oborožen moški in zahteval spremembe programa. Kot je sporočila policija, so moškega ubili.
Oglej si celoten članek

Moški je v stavbo vstopil okoli ene ure popoldne po tamkajšnjem času in oborožen s pištolo zagrozil uslužbencem. Po poročanju prič je bilo iz stavbe mogoče slišati tudi strele, zato je bila policija v pripravljenosti.

Foto: Žurnal24 Discovery Channel, James Lee

Ugrabitelj je v stavbi zadrževal tri ljudi. Policija pa ga je po večurnih pogajanjih ustrelila in ubils ter tako uspela rešiti talce.

Ugrabitelj je bil James Lee je od delavcev na televiziji med drugim zahteval, da naj televizijska postaja preneha s spodbujanjem rojevanja parazitskih ljudi, kot je pred kratkim zapisal na internetu, ampak naj v najbolj gledanem terminu predvaja oddaje, ki bi prikazovale, kako rešiti probleme, ki jih ustvarjajo ljudje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.