Tanko: Spor Pahor – Šrot je šov

Foto: Žurnal24 boÅ¡ko Å¡rot despot
Po mnenju vodje poslanske skupine SDS Jožeta Tanka je spor med Pahorjem in Boškom Šrotom zgolj predstava za javnost.
Oglej si celoten članek
Tanko meni, da je spor, ki se je vnel med predsednikom uprave Pivovarne Laško Boškom Šrotom in predsednikom SD Borutom Pahorjem, zgolj predstava za javnost, s katero se želi "utrditi videz sredinskosti in spravljivosti Boruta Pahorja"

Po Tankovih besedah ima "navidezni spor", ki je nastal med Šrotom in Pahorjem, tri cilje: "S sporom se želi SD navidezno znebiti svojih povezav s tajkuni, poskuša se zakriti dejstvo, da SD obvladuje medije, hkrati pa se poskuša utrditi videz o sredinskosti in spravljivosti Boruta Pahorja."

Šrot je Pahorju pred dnevi poslal pismo, v katerem je napovedal izstop iz SD, njegovemu predsedniku pa očital pasivnost in neodzivnost na premierjeve obtožbe na račun opozicije, medijev in nekaterih podjetij, med drugim, da SD prek Pivovarne Laško obvladuje Delo. "Ob vseh napadih na SD, njene člane, najboljša slovenska podjetja in ne nazadanje medije me tvoja zmernost preseneča. Od vodje opozicijske stranke, ki ima apetite po vodenju države, takšne pasivnosti nisem pričakoval," je Šrot zapisal v pismu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.