Tat odnesel "pol" avtomobila

Foto: Žurnal24 Nissan 350Z
Neznanec je iz športnega nissana 350Z odnesel armaturno ploščo, sedeže, navigacijo, menjalno ročico ter lastnika oškodoval za 15 tisočakov.
Oglej si celoten članek

Včeraj popoldne se je v Izoli pripetila dokaj nenavadna tatvina, saj je neznanec Izolčanu vlomil v športni avtomobil nisan 350Z. Nepridiprav je ukradel armaturno ploščo, navigacijski sistem, oba sedeža, menjalno ročico. Kot pojasnjujejo na koprski policijski upravi, se je pri tem najverjetneje sprožila zračna blazina, materialne škode pa je po prvih podatkih za neverjetnih 15 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.