Tat se je spravil nad starejši par

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
V sredo zvečer so bili policisti obveščeni o drzni tatvini pred trgovino v Postojni.
Oglej si celoten članek

61-letna ženska z okolice Pivke je z možem zapuščala trgovino, ko je mimo pritekel neznan mlajši moški. Ta se je zrinil med par in ženski poskušal ukrasti torbico. Pri tem se je strgal pas torbice, torbica je padla na tla, neznanec pa je zbežal, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Ker je nepridiprav močno potegnil za torbico je ženska padla in se udarila v glavo. Njen mož je takoj stekel za tatom, a se je na koncu trgovine ustavil, saj mu ni mogel več slediti. Nato je želel steči skozi trgovino na drugo stran, a se je zaletel v steklena drsna vrata, ki se niso dovolj hitro odprla. Ob tem se je poškodoval in razbil steklo na vratih.

Zakonca so odpeljali na pregled v bolnico, storilca policisti še iščejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.